Burhaniye’de öğrenciler ağaçlara kuş yuvası astı
Burhaniye ilçesinde, Hacı Mustafa Müdürüoğlu Ortaokulu’ndan bir grup öğrenci, Öğretmenler Mahallesi bulunan Meydan Parkı’ndaki çam ağaçlarına kuş yuvaları astı.
Burhaniye Belediyesi’nin yenilediği Öğretmenler Mahallesi Meydan Parkı törenle açılırken, bir gurup öğrenci de parktaki çam ağaçlarına 38 adet kuş yuvası astı. Öğrenciler, boyadıkları kuş yuvalarının üzerine de adlarını yazdı. Mustafa Müdüroğlu Okul Aile Birliği Başkanı Mithat Gürcan “ Burhaniye’mizde 38 çocuğumuzla belediyenin parkına kuş yuvaları yaptık. Bu kuş yuvaları aynı zamanda parkımıza bir güzellik katacak. Kaymakam, Belediye Başkanı ve okul müdürümüzle astık. Çocuklarımızla beraber çok güzel bir etkinliğe imza attığımızı düşünüyoruz. Bu işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencilerden Beyza Erdan ise “Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu olarak kuşlara böyle yarar sağladık. Kuş yuvalarını boyadık. İsimlerimizi yazıp astık. Çok mutluyuz.” diye konuştu.