CHP Sındırgı'nın Afet Bölgesi İlan Edilmesi İçin TBMM'ye Teklif Verecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin afet bölgesi ilan edilmesi için TBMM'ye kanun teklifi sunacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin afet bölgesi ilan edilmesi için TBMM'ye kanun teklifi sunacaklarını açıkladı.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak'ın da katıldığı toplantıda Özgür Özel, Sındırgı'da 12 bin deprem yaşandığını ve dün 4.9 şiddetinde yeni bir deprem daha meydana geldiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Aramızda Sındırgı Belediye Başkanımız Serkan Sak var. Bir kez daha onun şahsında 'geçmiş olsun' demek isteriz. 12 bin deprem yaşandı. Daha dün 4.9'luk deprem yaşandı. Sındırgı'da deprem oldu, İstanbul'da hepimiz endişeye sevk olduk. Oysa Sındırgı 12 bin depremle sallandı ilk günden bu yana. Başkanımız bir taleple bugün Ankara'da. Grubumuz bunu bu hafta Meclis gündemine taşıyacak, kanun teklifi hazırlandı. Sındırgı'nın afet bölgesi ilan edilmesi isteniyor. Sındırgı'ya gerçekten devletin şefkatli elinin ulaşması için... Biz de bu talebine sahip çıkıyoruz, sonuna kadar destek veriyoruz.'' dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber