CHP’Lİ BAŞKAN SARI’DAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ittifak ortağı partiler ile yeni kurulan siyasi partilerin il başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ittifak ortağı partiler ile yeni kurulan siyasi partilerin il başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi. Balıkesir’in sorunlarının çözümünde güç birliğinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Sarı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili, “Hafta sonu yapılacak kongrede görevi devretmeye hazırlanan 2 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız Millet İttifakı ortağımız İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Daha sonra Millet İttifakı ortağımız Demokrat Parti İl Başkanı Işın Şen Gümüşyay ve yönetim kurulunu, Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Durmaz’ı, sonrasında yeni kurulan DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdik. En son ziyaretimizi de Gelecek Partisi İl Başkanı Mehmet Tıkız ve yönetim kurulu üyelerine yaptık. Yeni seçilen İl Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diledik. ”

“Ülkemizin aydınlık geleceğini birlikte inşa edeceğiz ”

Balıkesir’de cumhuriyet değerlerimizi koruyarak, tek adam rejimine son verip, güçler ayrılığına dayalı çoğulcu demokrasinin yeniden hayat bulması için mücadele eden bütün siyasi partiler ile birlikte halkımızın hakkı için çalışacağız. Ülkemizin aydınlık geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber