Edremit AK Parti’de İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Edremit Gençlik ve Spor Merkezi konferans salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi.

Edremit AK Parti’de İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Toplantıda vatandaşların sorunları dinlendi, çözüm odaklı öneriler masaya yatırıldı.

Siyaset ve Vatandaş Bir Araya Geldi

Toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi Pervin Yılmaz Güler, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Gözhan, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda parti yöneticileriyle halk arasında doğrudan bir iletişim kurularak, yerel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Sorunlar Dinlendi, Çözüm Önerileri Sunuldu

Toplantı süresince vatandaşların görüş ve talepleri doğrudan dinlendi. Özellikle yerel hizmetler, sosyal projeler ve alt yapı sorunları gibi konularda vatandaşların görüşlerine başvuruldu. AK Parti yetkilileri, iletilen her öneriyi not alarak ilgili mercilere ulaştırılacağını ifade etti.

Geleceğe Yönelik Planlamalar Masada

Edremit’in geleceğine yönelik planlamaların konuşulduğu toplantıda, ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahının artırılması hedeflendi. Partililer, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Edremit için çalışmaların hız kesmeden süreceğini belirtti.

İlçe Başkanı Rıfat Ertaş’tan Teşekkür Mesajı

Toplantı sonrası konuşan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Rıfat Ertaş, “Toplantımıza katılım gösteren tüm misafirlerimize ve Edremitli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde Edremit için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ceren Köse Yıldırım

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber