FETÖ Firarisi Altıeylül’de Yakalandı

FETÖ Firarisi Altıeylül’de Yakalandı

Balıkesir’de FETÖ hükümlüsü yakalandı. Altıeylül ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan F.G. (51) isimli hükümlü gözaltına alındı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışma sonucunda yakalanan firari hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. F.G., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

📌 Balıkesir Valiliği’nden Açıklama

Balıkesir Valiliği, olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Bülten

balıkesir emniyet balıkesir valiliği fetö son dakika FETÖ Firarisi Altıeylül’de Yakalandı altıeytlül
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber