İvrindi Deren Bebeği Yaşatacak

İvrindi Deren Bebeği Yaşatacak

İvrindi ilçesi sakinlerinden bir ailenin SMA hastası bebeği Deren Mavi’yi yaşatmak için ilçede destek kampanyası başladı.

BÜYÜKYENİCE’DE KERMES YAPTILAR

Önceki günlerde SMA hastası olan Deren Mavi bebeğin yaşaması için İvrindi Belediyesi olarak elden gelenin yapılacağını ifade eden İlçe Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçe genelinde Deren Mavi’nin tedavisi için çeşitli organizasyonlar ile el ele verildiğini söyledi. İlçe sakinleri SMA hastası Deren Mavi bebek için ilçeye bağlı Büyükyenice mahallesinde kermes düzenledi. İlçe gençlerinin stantlar kurduğu alanda Deren bebek için bağışlanan el emeği ürünler, kıyafetler ve yiyecekler satılıyor.

“BEBEĞİMİZ SAĞLIKLI GÜNERE MERHABA DİYECEK”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’de Büyükyenice mahallesindeki kermes alanını ziyaret etti. Düzenlenen destek kampanyasına yönelik konuşan Başkan Cengiz, “Halkımız az çok demeden, gönlünden koptuğunca yardımını esirgemiyor. İnancımız odur ki; Hep birlikte gösterdiğimiz, göstereceğimiz çaba ve dayanışma sayesinde Deren Mavi bebeğimiz sağlıklı günlere merhaba diyecek. ”dedi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’e kermes ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve Meclis Üyesi Recep Süzer eşlik etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber