Kafaoğlu: "Sandıklara 'Evet' demeye davet ediyorum"

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu AK Parti Alteylül İlçe Başkanlığı’nın Yakupköy Mahallesi’nde düzenlediği mitinge katıldı.

Miting öncesi Başkan Kafaoğlu Köseler Mahallesi’ndeydi. Kafaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için ziyaretlerini sürdürdü.Mitinge AK Parti Alteylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, AK Parti Alteylül İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Altıeylül Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“TÜRKİYE AK PARTİ İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ”

Mitingde açılış konuşması yapan AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, “2001 yılında AK Parti sevdasıyla başladığım siyasi hayata 2003 yılında şu anki İl Başkanımız Hasan Demiraslan ile birlikte gençlik kollarında görev aldım. O zamanki İl Başkanımız Zekai Kafaoğlu ile birlikte siyasete devam ederek, Rabbimin izniyle bugün Altıeylül İlçe Başkanı olarak göreve geldim. Sizlerle olmaktan da onur ve gurur duyuyorum. Malumunuz üzere yine sandığın önüne geldik, geleceğimiz için çok önemli olan bir seçim ile karşı karşıyayız, ülkemiz bu zamana kadar tarihinde bu topraklarda nice savaşlar yaptı ,nice zaferlere imza atmıştır. 1980 ve 1990 yıllarında yaşananları ve ne çektiklerimizi yaşıtlarımızın çoğu biliyor.” dedi.

“BU SES 16 NİSAN’DA SANDIKLARDA EVET YANKISI EVET”

Altıeylül Belediyesi Basın birimi2nin haberine göre, Başkan Zekai Kafaoğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün mazlumların ve ezilenlerin sesi olduğunu belirterek, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başımızda bulunduğunu ifade etti.

Yunanistan’ın bile “Keşke bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olsa da bizi ekonomik krizlerden kurtarsa” dediğini hatırlatan Kafaoğlu “Rusya’da yapılan bir ankette Rusların yüzde otuzu bizim başımızda da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olsa diyor. Kolay değil lider kolay yetişmiyor. Cumhurbaşkanımızın geçmişine ve hayatına bir bakın, kendisi henüz 40 yaşını doldurmadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, İstanbul’un devasa sorunlarını, çözülemez denilen sıkıntılarını bitirdi. İstanbul’un devasa sorunlarını çözen bir lider, Türkiye’nin sorunlarını çözer dediler. Bu millet hiç yanılmamıştır, bu milletin çoğunluğunu yanlışta birleştiremezsiniz. İşte o gün bu gün girilen on iki tane seçimde de AK Parti hep birinci çıktı.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber