Kenan Doğulu'nun Evini Polis Bastı

Kenan Doğulu'nun sevdikleriyle bir araya gelerek yeni yaşını kutladığı parti, yüksek ses seviyesi nedeniyle komşuları tarafından polise şikayet edildi.

Kenan Doğulu’nun Evini Polis Bastı

Kenan Doğulu’Nun Evini Polis Bastı

Komşularına Mektup Gönderdi

Ünlü şarkıcının Acarkent’teki evinde gerçekleşen partiye birçok ünlü ismin katılması dikkat çekti. Partinin ev sahibi Kenan Doğulu, gürültü konusunda komşularına önceden bir mektup göndererek özür dilemişti. Ancak gece ilerledikçe müzik ve konuşma sesleri artınca, komşular polis çağırmak zorunda kaldılar.

Kenan Doğulu’Nun Evini Polis Bastı

Komşular Polise Haber Verdi

Gece saatlerini gösterirken hala devam eden yüksek sesli müzik, site sakinlerini rahatsız etti ve polis müdahale etmek zorunda kaldı. Magazin Online’nın haberine göre Kenan Doğulu’nun özel gününde yaşanan bu olay, gecenin ilerleyen saatlerindeki gerginlikle sonuçlandı.

Kenan Doğulu’Nun Evini Polis Bastı

Aşkı Memnu Oyuncuları da Yer Aldı

Partiye katılan ünlüler arasında Aşk-ı Memnu oyuncuları da yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Beren Saat gibi isimlerin bulunduğu gece, Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutlamak için bir araya gelenler için unutulmaz anlar yaşanmasına rağmen, polis baskını geceye damga vurdu.

Haber: Bülten

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Aşkı Bitti Mi?

müzik polis son dakika komşu kenan doğulu ses #Magazin doğum günü şikayet müdahele beren saat
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber