maNga 28 Ağustos’ta Ören Plajı’nda

Burhaniye Belediyesi, 34. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gününde maNga konserine ev sahipliği yapacak.

maNga 28 Ağustos’ta Ören Plajı’nda

Burhaniye Belediyesi, 34. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ünlü rock grubu maNga, 28 Ağustos Çarşamba akşamı saat 22:30’da Ören Plajı’nda ücretsiz bir konser verecek.

Festival Detayları

Burhaniye’de Festival Coşkusu

Burhaniye’nin geleneksel festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu konser, hem festivalin hem de şehrin kültürel yaşamının önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor. Tüm halkın davetli olduğu bu etkinlik, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmayı vaat ediyor.

Detaylar 2

Konsere Giriş Ücretsiz

Festivalin ilk gününde düzenlenecek maNga konserine katılım ücretsiz olup, konser alanına giriş serbesttir. Bu özel geceyi kaçırmamanız için etkinlik saatinde Ören Plajı’nda yerinizi almayı unutmayın.

Geri Sayım Başladı

Haber: Bülten

Burhaniye 34. Turizm Festivali Başlıyor

burhaniye belediyesi Ören Plajı rock müzik Kültür ve Sanat Festivali maNga konseri ücretsiz etkinlik 28 ağustos burhaniye-ören festivali
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber