MHP il Başkanı Yüksel’den Müjde !

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel MHP’lilere bir müjde verdi. Yıllardır özlemini duyduğumuz modern bir binaya kavuşuyoruz. Mart ayında yeni yerimizdeyiz” dedi.


MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel MERHABA’ya yaptığı açıklamasında şöyle konuştu: “MHP gönül vermiş değerli parti mensuplarımıza MHP İl Başkanlığı adına ilk yola çıkarken vermiş olduğumuz bir söz vardı. MHP 50 yıllık bir parti maalesef 50 yıldan beri kendimize ait bir binamız, mülkümüz yoktu. Bu yönde bir çalışma başlattık ve mart ayı içerisinde bir sözleşme imzaladık. MHP modern bir bina kazandırmak üzereyiz, MHP’ye gönül vermiş herkese bir müjde olarak vermek istiyorum. Mart ayı içerisinde MHP yeni hizmet binasında çalışmalarına devam edecek.”
MHP İl Başkanı Yüksel,“Yeni binamız, sadece 45 kişilik bir gruptan oluşan yönetim kurulu üyesinin destekleriyle değil aynı zamanda MHP’ye gönül vermiş olan ve şehirde MHP varlığını kabul etmiş birçok kanaat önderinin desteği ile kazandırıldı. Pek çok ülküdaşımızın, partilimizin desteğiyle, yola çıktığı bir proje bu. Bunun kısa sürede sağlanabilmesinin altında büyük bir desteğin var olmasıdır ve bu nedenle mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

“Göreve Yeni Atanan İlçe Başkanlarımız Var”

Genel merkezimiz bizi il başkanlığı vazifesinde görevlendirdikten sonra, genel merkezimize 20 ilçeyle alakalı bir sunum gerçekleştirdik ve bir dosya hazırladık. Bu dosya ve sunum doğrultusunda genel merkezimiz bize, Karesi için değerli arkadaşımız Burak Boduroğlu, Ayvalık Mehmet Sıray, Edremit Halil Görmen yeni başkan olarak atama talimatı verildi. Bu üç yeni atanan ilçe başkanımızda yaklaşık 1 buçuk aydan beri görevlerinin başındalar ve ciddi çalışmalara da imza atıyorlar. Diğer devam eden ilçe başkanlarımızla beraber uyum içerisinde çalışıyorlar. Bu süreç tabi ki genel merkezimizin belirlediği bir süreç, biz raporlarımızı iletiyoruz, genel merkezimiz teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın son tespitlerini ve son araştırmalarını yapıp bize talimatlarını iletiyorlar. Biz de ilçelerde o yönde değişikliklere gidiyoruz, bu üç ilçe başkanı arkadaşımız 1 buçuk aydan beri görevlerini yürütüyorlar ve bütün çalışmalarda uyum içerisinde beraber çalışıyoruz. Haber: Fatma Kara’nın Haberi

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber