Oyuncağını kendin yap

Hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan ve birbirinden güzel oyuncaklar tasarlayan minikler, aileleriyle beraber harika ürünler ortaya çıkardılar.

Sabiha Gökçen Anaokulundaki minik öğrencilerimizle birlikte tüm çocuklara ‘merhaba’ diyoruz bugün. Çocuklar sizce en sevdiğiniz şey ne? Örneğin çocukken en çok yaptığımız ancak büyüdükçe bıraktığımız bir faaliyet olabilir mi? Hem de en sevdiğimiz.

Her çocuğun hakkı olan oyun oynayarak büyümek ne kadar güzel değil mi? Çocukluk anılarını biriktirdiğimiz ve ileride hep çok güzel olarak hatırlayacağımız sevgi demeti gibi. O yüzden sizler özelsiniz. Çocuk olmak, genç olmak özel. Güzel anılara birini daha eklemeye ne dersiniz?

Sabiha Gökçen Anaokulunda oyuncaklarını kendileri ve ailelerinin yardımı ile yapan çocuklar yaptıkları ürünleri sergileyerek ilk sergilerini de açmış oldular. Yerinde gördüğümüz bu oyuncaklar adeta bizleri de çocukluğumuza alıp götürürken kıskanmadık desek yalan olmaz. Onlar bir harika…

Nehir: Ben oyuncaklarla oynamayı çok seviyorum. Ailemle birlikte civcivler yaptım. Örgü iplerinden civcivler yapıp kartondan gözler yapıştırdım. Sonra gagasını yaptık. Artık iplerden ise saman yaparak civcivlerin çevresine yerleştirdik. Çok güzel bir çalışma oldu. Bunları yaparken annem ve babam bana yardım ettiler. Sonra da onları okul bahçesinde sergiledik. Çok eğlenceli ve güzel zaman geçirdik.

Elif: Benim en sevdiğim oyuncağım. Bayblade’im. Okulumuzda yaptığımız oyuncak sergisi için ben de bir oyuncak hazırladım. Bana en çok annem yardımcı oldu. Çok güzel zaman geçirdik. Arkadaşlarımla beraber geldik ve oyuncaklarımızı sergiledik. Ben çok mutlu oldum.

Ilgın: Ben oyuncaklarla oynamayı çok seviyorum. En fazla da arabalarla oynamayı seviyorum. Sabiha Gökçen Anaokulumuzda oyuncak sergisi yaptık. Ailelerimizle birlikte oyuncaklar yaptık. Sonra da onları sergiledik. Tüm arkadaşlarımın ve benim yaptığım oyuncaklar çok güzel olmuştu. Ben de çok mutlu oldum.

Rüzgar: Benim en sevdiğim oyuncak uçak. Ben okul sergimiz için uçak yaptım. Annem ve babam da bana yardım ettiler. Pet şişe ile uçağın gövdesini yaptık. Daha sonra ona kanatlar yaparak uçağı geliştirdik. Çok eğlenceli vakit geçirdik. Bizim oyuncaklarımız sergilendi. Ondan sonra da oldukça güzel zaman geçirdik. Herkesin en sevdiği oyuncağı vardır. Benim de en sevdiğim oyuncak ailemle yaptığım bu uçak oldu.

İpek: Ben tahtadan bebek yaptım. Oyuncağımı ailemle birlikte çok severek hazırladım. Oyuncaklarla oynamayı çok seviyorum. Özellikle bu oyuncağı da yaparken çok mutlu oldum. Anaokulumuzda yaptığımız sergide de sergileme fırsatımız oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber