Balya’da Muharrem Ayı Bereketi
Balya Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yönelik aşure hayrı gerçekleştirdi.
Balya’da Muharrem Ayı Bereketi
Balya’da Muharrem Ayı Bereketi
Balya Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yönelik aşure hayrı gerçekleştirdi. Bereketin ve paylaşmanın simgesi olan bu özel günde, meydanı dolduran Balya halkına aşure ikram edildi.
Belediye Başkanı Orhan Gaga, yaptığı açıklamada “Balya Belediyesi olarak mübarek Muharrem Ayı münasebetiyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda aşure hayrımızı gerçekleştirdik.
Mis gibi kokusu, içinde çeşit çeşit ürünleriyle bolluk ve bereketin simgesi aşurenin, başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize adalet ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah kabul etsin.” Dedi
Etkinlikte, vatandaşlar bir araya gelerek hem paylaşmanın hem de birlikteliğin anlamını yaşarken, geleneksel aşure dağıtımı yoğun ilgi gördü.