Edremit Çayı’nda Çalışmalar Sona Yaklaştı
Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Edremit Çayı ıslah çalışmaları kapsamında önemli bir aşama geride bırakıldı.
Edremit Çayı’nda Çalışmalar Sona Yaklaştı
Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Edremit Çayı ıslah çalışmaları kapsamında önemli bir aşama geride bırakıldı. Eminkuyu Caddesi ile Baraj Caddesi’ni birbirine bağlayan köprü inşaatı tamamlandı.
Çevre Düzenleme Başladı
Köprünün tamamlanmasının ardından bölgede çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilgili ekiplerle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Ertaş’tan Açıklama
Başkan Mehmet Ertaş, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Edremit’imizin ulaşımını daha sağlıklı ve güvenli hale getirmek için DSİ ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. Köprümüz tamamlandı, çevre düzenlememiz hızla ilerliyor. Ay sonuna kadar bu alanı bitirerek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”
Hem Ulaşım Hem Estetik Katkı
Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik akışının rahatlaması ve şehir estetiğine katkı sağlanması bekleniyor.