Başkan Önder Lapanta Çalışmaları Değerlendirdi
İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, ilçede devam eden yoğun belediye çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Önder Lapanta Çalışmaları Değerlendirdi
İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, ilçede devam eden yoğun belediye çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. “İvrindi’mizin güzel insanlarının her şeyin en iyisine layık olduğu bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Başkan Lapanta, ilçe genelinde sürdürülen projeleri kamuoyuyla paylaştı.
İvrindi Belediyesi'nin son dönemde yürüttüğü hizmetler
Çocuk parklarında çimlendirme, ışıklandırma, temizlik ve tadilat çalışmaları
Yol konforu için parke taş döşeme ve cadde-sokaklara ön hazırlık çalışmaları
Yürekli Mahallesi’nde aşevi yapımı
Susuzyayla Mahallesi’nde genç evi tadilatı
Bozören Mahallesi’nde Kur’an Kursu’nun boyanması
Kayapa Mahallesi’nde genç odası yapım çalışması
Topuzlar Mahallesi’nde kanal ve WC yapımı
İlçe genelinde 200 adet çöp konteyneri alımı ile daha temiz sokak hedefi
Belediye hizmet binasında giriş katta başlatılan tadilat çalışmaları
Başkan Lapanta ayrıca, zabıta biriminin yeni tadilat alanına taşınarak, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunulmasının amaçlandığını belirtti. “Çalışmalarımız plan ve program dahilinde kesintisiz şekilde devam ediyor. Güzel İvrindimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Asla durmak, yorulmak yok” diyerek hizmet seferberliğinin altını çizdi.