Aydemir’den Spontane Kurum Ziyaretleri

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’den Spontane Kurum Ziyaretleri AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi Balıkesir’de temsil etmenin sorumluluğuyla şehir genelinde kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydemir’in bu ziyaretleri, “vatandaşın gözüyle hizmeti görmek, hizmeti yerinde hissetmek, eksiklikleri sahada tespit etmek ve çözüm için adım atmak” amacıyla gerçekleştiriliyor.

İl Başkanı Aydemir, ziyaretlerini herhangi bir protokol karşılaması olmadan, kurum amirlerine önceden haber vermeksizin, tamamen spontane şekilde yapıyor. Bu sayede vatandaşlarla birebir temas kurarak, onların memnuniyetlerini, taleplerini ve şikâyetlerini doğrudan dinliyor; yerinde gözlemler yaparak gerekli çalışmaların başlatılmasına öncülük ediyor.

Son olarak Atatürk Şehir Hastanesi’ni ziyaret eden Aydemir, burada hastalarla sohbet ederek sağlık hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerini dinledi. “Vatandaşın gözüyle hizmeti görmek” amacıyla yapılan bu ziyaret, hastane hizmetlerinin sahadaki yansımalarını doğrudan gözlemleme fırsatı sundu.

Bu tür ziyaretlerin, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik olarak sahadan gelen gerçek verilerin değerlendirilmesinde önemli rol oynadığı belirtildi.

Ziyaretin basına yansımasının ardından, konunun mahiyetine ilişkin doğru bilgilendirme amacıyla AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından bu açıklamanın kamuoyuyla paylaşıldığı bildirildi.

GÜNDEMDEN DÜŞMEYEN HABERLER

mehmet aydemir Ak Parti balıkesir
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber