DYP Balıkesir’de 10 İlçede Teşkilatlandı: İl Binası Açılışı 30 Mayıs’ta
Doğru Yol Partisi (DYP), Balıkesir’de yeniden yapılanma sürecini hızlandırdı.
DYP Balıkesir’de 10 İlçede Teşkilatlandı: İl Binası Açılışı 30 Mayıs’ta
Doğru Yol Partisi (DYP), Balıkesir’de yeniden yapılanma sürecini hızlandırdı. İl Başkanlığı görevine getirilen Yakup Muslu, şu ana kadar 10 ilçede teşkilatlanmayı tamamladıklarını açıkladı. DYP Balıkesir İl Başkanlığı binası ise 30 Mayıs 2025 Cuma günü açılacak. Açılışa, DYP Genel Başkanı Çenk Küpeli de katılacak.
Balıkesir’de Teşkilatlanma Tam Gaz
Muslu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Karesi, Altıeylül, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit, Gönen, Bandırma, Dursunbey ve Sındırgı ilçelerinde teşkilatlarımızı kurduk. Açılış gününe kadar 3 ilçede daha teşkilatlanacağız.”
Balıkesir’in, geçmişte DYP için önemli bir merkez olduğunu hatırlatan Muslu, “Balıkesir DYP’nin kalesiydi. Özellikle kırsalda çok güçlüydük. Bu gücü, sevgi, saygı ve samimiyetle yeniden inşa ediyoruz” dedi.
Genç Kadro ve 400 Yeni Üye
Muslu, teşkilatlanan ilçelerde göreve getirilen ilçe başkanlarının “genç, dinamik ve çalışkan isimlerden” oluştuğunu belirtti. Bugüne kadar yapılan çalışmalar sonucunda yaklaşık 400 yeni üye kaydı yapıldığını da duyurdu.
İl Binası Karesi Türbesi Yanında
Balıkesir DYP İl Başkanlığı binası, Karesi Mahallesi 2. Başyumak Sokak No: 25’te, Karesi Türbesi’nin hemen yanında hizmete açılacak.
Muslu, açıklamasının sonunda “Tüm halkımızı 30 Mayıs Cuma günü yapılacak açılış törenimize bekliyoruz” diyerek davette bulundu.
Hasan Fehmi Yörük: “Devletin Temelini Aşındıracak Hiçbir Girişime Müsaade Etmeyeceğiz”
Macit Ermiş