Balıkesirspor Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Nev Sağlık Grubu Balıkesirspor, 5 Ekim Pazar günü Afyonspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü. Peki antrenmanda neler yaşandı?
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nev Sağlık Grubu Balıkesirspor, ligin 7. haftasında sahasında oynayacağı Afyonspor maçına hazırlanıyor. 5 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele öncesi kırmızı-beyazlı ekip, günü akşam antrenmanıyla tamamladı.
Balıkesirspor teknik direktörü ve ekibi yönetiminde saat 17.00’de başlayan idmanda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktiksel çalışma ve çift kale maçla devam etti. Özellikle hücum organizasyonları ve savunma disiplinine ağırlık veren teknik heyet, Afyonspor karşısında galibiyet hedefini oyunculara net bir şekilde aktardı.
Taraftarın Gözü Afyonspor Maçında
Balıkesirspor taraftarları için Afyonspor karşılaşması büyük önem taşıyor. Ligde istikrarlı bir çıkış yakalamak isteyen kırmızı-beyazlılar, bu maçta alacağı sonuçla hem moral kazanmayı hem de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Taraftar grupları ise sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla maça yoğun katılım çağrısında bulundu.
Takımda Moral Yüksek
Antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Teknik ekibin oyuncularla bire bir ilgilenmesi, takımın moral ve motivasyonunu artırdı. Son haftalarda yükseliş gösteren performansı sürdürmek isteyen Balıkesirspor, Afyonspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.
5 Ekim Pazar günü saat 19.00’da oynanacak mücadelede kırmızı-beyazlıların nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu.