Barış Alper Yılmaz Krizi Sona Ermişti, Yeni Gelişmeler Kapıda!

NEOM krizini geride bırakan Barış Alper Yılmaz, Eyüpspor maçıyla taraftarla barışırken bu kez de Premier Lig ekiplerinin radarına girdi.

Barış Alper Yılmaz Krizi Sona Ermişti, Yeni Gelişmeler Kapıda!

Galatasaray'da sezon başında büyük yankı uyandıran Barış Alper Yılmaz krizi geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Suudi Arabistan temsilcisi NEOM'dan gelen yüksek bedelli teklif sonrası kulüpten ayrılmak isteyen Yılmaz, yönetimin teklifi reddetmesi üzerine sosyal medyada "siyah ekran" paylaşımı yaparak adeta rest çekmişti.

Bu süreçte antrenmanlara çıkmayan ve kadro dışı bırakılan milli futbolcu ile Galatasaray yönetimi arasındaki gerilim 1 ay sürdü. Tarafların müzakereleri sonucunda Barış Alper, kamuoyuna bir özür mesajı yayınlayarak yeniden takıma dahil edildi.

Taraftarla Barış Eyüpspor Maçında Geldi

Barış Alper Yılmaz, affedilmesinin ardından ilk kez Eyüpspor karşılaşmasında sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı tribünlerle arasındaki buzları eriten genç oyuncuya taraftar da destek vererek süreci geride bırakmak istediğini gösterdi. Gergin geçen haftaların ardından Florya'da yeniden pozitif bir hava esmeye başladı.

İngilizler Frankfurt Maçında Takipte

Ancak Galatasaray'da sular tam anlamıyla durulmuş değil. Sabah Gazetesi’nin haberine göre İngiltere Premier Lig ekipleri, Barış Alper Yılmaz’ı Şampiyonlar Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a karşı oynanacak maçta yakından takip edecek.

Milli futbolcunun ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, scout ekipleri Almanya'da tribünde yerlerini alacak. Avrupa arenasında sergileyeceği performans, devre arası transfer döneminde oyuncunun kaderini belirleyebilir.

Transfer Gündemi Devam Ediyor

Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'a gitmeyen Barış Alper için teklifler kapanmış değil. NEOM dışında İngiltere'den de talipleri olan 23 yaşındaki oyuncunun devre arasında Avrupa yolunun açılması ihtimali masada duruyor.

Yönetim Sözleşme İyileştirmesi Planlıyor

Barış Alper Yılmaz’ın mevcut sözleşmesinde garanti ücreti 100 milyon TL olarak belirlenmiş durumda. Yönetim, oyuncunun hem artan piyasa değeri hem de takım içi barış adına sözleşmesinde iyileştirme yapmayı planlıyor.

Performansa bağlı olarak 40 milyon TL’ye kadar bonus maddeleri bulunan sözleşme, önümüzdeki haftalarda yeniden masaya yatırılabilir. Galatasaray, yıldız futbolcusunu kaybetmeden memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Anlık gelişmeleri kaçırmayın!

galatasaray Barış Alper Yılmaz
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber