GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

Anadolu Rock’ın Güçlü Sesi Balıkesirlileri Mest Etti

Anadolu Rock’ın Güçlü Sesi Balıkesirlileri Mest Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Rock’ın güçlü sesi Haluk Levent’i, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Balıkesirlilerle buluşturdu.

Anadolu Rock müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda, Balıkesirlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Büyük ilgi gören konserde, muhteşem sahne performansıyla izleyenleri mest eden ünlü sanatçı, zeybek dansıyla da ayakta alkışladılar. 25 yılda Balıkesir’de 18 konser verdiğini belirten Haluk Levent, ayrıca Balıkesir’i çok sevdiğini dile getirerek “Keşke 28 kere daha gelsem.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: HALUK HER SENE GELECEK

Konser sonunda sahneye çıkarak Haluk Levent’e çiçek takdim eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ayrıca konserden büyük keyif aldığını söyledi. Başkan Yılmaz “Bu güzel konser için çok teşekkür ediyoruz. Hepimizin gerçekten ihtiyacı vardı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti, ayrıca gençlerimizle ilelebet sürdüreceğiz. Çok teşekkür ediyoruz, Balıkesir’imize geldiğiniz için. Benim küçük bir mesajım var. Buradaki gençlerden birçoğu üniversite okumak için gidecekler. Balıkesir’e geri dönün, ayrıca hepinizi geri bekliyoruz. Değiştiriyoruz, güzelleştiriyoruz, Balıkesir’i öğrenci ve yaşam şehri yapıyoruz. Şehrimize Balıkesir ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitelerimize hoş geldiniz ve ayrıca iyi ki varsınız. 4 yılınız mükemmel geçecek çünkü Haluk her sene birkaç defa gelecek.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu