GündemTürkiye Gündemi

Ankara’da MKE Roket Ve Patlayıcı Fabrikasında Patlama

Ankara’da MKE Roket Ve Patlayıcı Fabrikasında Patlama ! Ankara’da Makine ve Kimya Endüstrisine ait roket ve patlayıcı fabrikasında patlama sonrası yangın çıktı. MSB’den yapılan açıklamada, “Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Patlama ile ilgili adli ve idari soruşturma başladı.” dedi.

Ankara’da MKE Roket Ve Patlayıcı Fabrikasında Patlama

Ankarada Mke Roket Ve Patlayici Fabrikasinda Patlama 1

 

Alınan bilgiye göre, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama sesinin ardından dumanlar yükseldi. Fabrikaya itfaiye ve ambulans geldi. Fabrikanın üretimhane bölümünde meydana gelen patlamada, hayatını kaybedenler  var.

MSB Acı Haberi Duyurdu: 5 İşçi Şehit

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında bir patlama meydana gelmiştir.  Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Patlama ile ilgili adli ve idari soruşturma başladı” dedi.

Vali Şahin Açıklama Yaptı

Olay yerine gelen Ankara Valisi Vasip Şahin, patlamaya ilişkin son bilgileri paylaştı.

Şahin, Sabah 08.45 sıralarında dinamit lokumu hazırlama bölümünde, kimyasal tepkimeden kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana gelmiş ve 5 işçimiz hayatını kaybetmiştir. Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet Savcılarımız konuyu inceliyor. Gerek otopsi gerek teknik işlemler sürüyor… İçeridekilerin tamamına ulaşıldı. Yaralı yok ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu