Balıkesir Merhaba Gazetesi

‘Anneler baş tacımız’

‘Anneler baş tacımız’
12 Mayıs 2015 - 0:02

Genel

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Anneler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret düzenledi.

Başkan Kafaoğlu, ilk olarak Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey ve yönetim kurulunu daha sonra ise Hasan Basri Çantay Mahallesi’nde 83 yaşındaki Muazzez Erdoğan’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Kafaoğlu anneler günü dolayısıyla düzenlediği ziyaretlere Anneler Derneği’nden başladı.  Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey ve yönetim kurulunu ziyaret ederek bayanların anneler gününü kutlayan Kafaoğlu,  “Cennet annelerin ayaklarının altındadır. Annelerimiz çok önemlidir. Annesine değer vermeyen bir toplum düşünemiyorum. Annelerimize hep sahip çıkmamız lazım” dedi. Kafaoğlu, Anneler Derneği’nin çok çalışan bir dernek olduğunu ve dernek faaliyetlerini yakından takip ettiklerini  belirterek, “Annelerimizin ellerinden öpüyorum. Annelerimiz bizim baş tacımız” dedi.

Anneler Derneği ziyaretinin ardından Hasan Basri Çantay Mahallesi’nde ikamet eden Muazzez Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, Muazzez Erdoğan’ın elini öperek anneler gününü kutladı. Başkan Kafaoğlu “Anneler bizim her şeyimiz. Herkesin annesi var, bizi yetiştiren, uykusunu bölen, nesilleri yetiştiren annelerdir. Annelere ne yapsak azdır. Annemiz bize enerji verdi. Kendisi pozitif ve bize destek verdi” diye konuştu.

Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Yasemin Akkol, Sağlık İşleri Müdürü Emine Ödemiş, AK Parti İlçe Kadın Kolu Başkanı Esengül Yıldırım da katıldı. HABER MERKEZİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
GÜNLÜK HABER AKIŞI
İsmail Cankul Teşekkür Etti
GÜNLÜK HABER AKIŞI
ABD’de Salgın Alarmı
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Pirus Zaferi Nedir?
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Aşkın Bilimsel Belirtileri
GÜNLÜK HABER AKIŞI
Kediler neden hırlar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.