Gündem

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Türk Anneler Derneği Balıkesir şubesi, kuruldukları günden bu yana sevgi ve şefkat dolu yürekleriyle çalışıyorlar. Kimine sıcak bir hırka kimine eğitim olanağı sağlayan anneler Derneği Anneler Günü’ne doğru ilerlerken Haftasonu sayfamıza konuk oldular.

Türk Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey ve anneler sevgi dolu mesajlarlar verdiler. Geçtiğimiz yıl yılın annelerini seçen Anneler Derneği şehit annelerini yılın annesi ilan etmişti. Vatan millet vurgusu yapan Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, özel gün ile ilgili olarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

ANNELER EL ELE VERDİ

Balıkesir’de 25 yıldır yüzlerce çocuğun yüzünü güldüren Türk Anneler Derneği kimsesi olmayan çocuklara da annelik yaparak herkese örnek oldu. Yüzlerce anneyi bir araya getiren dernek faaliyetleri annelerin birebir elleriyle ve özenle hazırladığı yardım paketleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. MERHABA’ya konuşan Dernek Başkanı Zekiye Seferbey,” 5 aralık 1992 de 8 arkadaşımla beraber bu derneği kurduk hala devam ediyoruz. Bir anne evinde ne yapıyorsa bizde onu yapıyoruz. Bayramlarda çocukları giydiriyoruz yüzlerini güldürüyoruz. Şuan 250 üyemiz var her biri 2’şer 3’er çocuk okutuyor. Bir annenin yaptığı her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Keşke diyorum terkedilen yavrular olmasa.” dedi..’Fatma Kara’nın özel haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu