Gündem

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL

Burhaniye Belediyesi, bu yıl 13 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’ne özel olarak Ayaklı Mesire Alanı’nda bir piknik düzenliyor.

Ücretsiz gerçekleşecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için, 13 Mayıs Pazar günü Belediye Hizmet Binası önünden ve Öğretmenler Mahallesi Meydanı’ndan saat 11.30’da otobüs kaldırılacak.

PİKNİK MALZEMELERİNİZİ GETİRMEYİ UNUTMAYIN
Burhaniye Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, Vatandaşlar, pikniğe gelirken kendilerine özel menülerini de yanlarında getirebilecek. Misafirlerin tabak, çatal, bardak ve benzeri piknik malzemelerini yanlarında getirmeyi unutmaması gerekiyor denildi.

HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Necdet Uysal, “En yüce varlığımız olan annelerimiz bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Anneler Günü sadece onları anmak için bir vesile. Artık yanımızda olmayan annelerimizi rahmetle anıyoruz. Biz de bu özel günde annelerimiz ve geleceğin anneleri için elimizden geldiğince güzel bir piknik programı hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu