Gündem

ANNEMİZİ NİHAYET İKNA ETTİK

Altıeylül ilçesi Dinkçiler Mahallesinde ikamet eden Melahat Atay (88) isimli vatandaşımızın uygun şartlarda olmayan evinden alınıp, huzurevinde kalması için ikna çalışmaları başarıyla sonuçlandı.

Melahat annemiz ile Balıkesir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanları birçok kez görüşme gerçekleştirmiş, kendilerini birlikte yaşadığı oğlu Recep Atay (62) ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda konaklamalarının ve bakımlarının yapılabilmesi için onayları istenmiştir. Her defasında Melahat annemiz yapılan teklifleri kabul etmemiştir. En doğru ve güzel olanın her türlü hizmetlerin sunulduğu; yeme içme barınma sağlık vb. her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı huzurevinde kalmasının çok daha doğru ve uygun olacağı ifade edilmiştir.

DEVLETİN EMİN ELLERİNE TESLİM ALDIK

Bugün bir kez daha Melahat annemiz ile görüşen sosyal hizmet uzmanlarımız kendisini ve oğlunu ikna etti. Hemen harekete geçildi ve Melahat annemiz bulunduğu evden alındı. Önce hastanede muayeneleri gerçekleştirildi. Raporları alındı. Tedavisi tamamlanınca devletin emin ellerine teslim edildi.

HUZURA KAVUŞTUM

Gördüğü ilgi karşısında duygulandığını söyleyen Melahat Atay ise, “Herkese çok teşekkür ederim. Yapılan her şeyden çok memnunum. Zor ikna oldum fakat burada huzur buldum. İçimi huzur ve mutluluk kaplıyor. Hepiniz iyi ki varsınız. Allah razı olsun sizden.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu