GündemGörüntülü HaberlerSiyaset

‘APOLETLERİNİ SÖKECEK MÜPTEZEL ANASINDAN DOĞMADI’

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Korgeneral İsmail Metin Temel’e yönelik ‘Apoletlerini sökeceğim’ sözüne bir tepkide Balıkesir MHP İl Başkanlığından geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Suat Par “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin apoletini sökecek müptezel kişi anasından doğmadı” Liderimizin bu sözü ile Balıkesir’de bu sözün üzerine bizde mührümüzü vuruyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmış olduğu bir iftar programında 2.Ordu Komutanımızın yemeğe katılarak Cumhurbaşkanının konuşmasını alkışlaması ile ilgili Cumhurbaşkanı adayı olan bir Milletvekilinin “ Apoletlerini sökerim” demesini talihsiz ve tribüne oynamak olarak değerlendiriyorum. ”dedi.

Avrupa ve gelişmiş olduğunu iddia eden ülkelerin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şuandaki siyasal yapılanmasını müdahale etme gibi bir çalışmaları var. Buradan bakıldığında insan halkları Türkiye Cumhuriyetinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından kadınlara seçme hakkı verilerek Avrupa’da ortada olmayan ve kadınların sayılmadığı bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk tarafından kadına seçme ve seçilme hakkını vermesi ile ileri demokrasiyi bizim nasıl işlettiğimizin örneğini vermişti.

Bunun yanına liderimizin de ifade ettiği cezaevlerinde yatan ve kader mahkumu olarak tabir edilen tecavüz ve terör suçlarını içine almayan sadece kader mahkumu tabir edilenleri kapsayan bir af çıkartılması noktasında bizde destek veriyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu