GündemEğitim

Ara Tatilin Ve Güzel Havanın Keyfini Çıkardılar

Ara Tatilin Ve Güzel Havanın Keyfini Çıkardılar

 

Havanın güzel olması çocukların işine yaradı. Ara tatili fırsat bilen çocuklar parkların yolunu tuttu. Gönüllerince oynadı. Top oynadı, ip atladı. Salıncakta sallandı ve aileleri ile birlikte bolca zaman geçirme fırsatı buldu. Çocuklar ara tatilin keyfini doyasıya yaşadı.

 

Çocuklar Parkta Vakit Geçirdi

Tatil sonrası çocuklar okula yeniden adapte oldu. Okul vakti yoğun bir tempoda geçen dersler, sınav haftaları, sınavlar derken ilk dönem pek çok öğrenciyi hayli yordu. Ara tatil ile güzel bir molayı hak eden öğrenciler tatil yaptı. Havanın da normal değerlerin üzerinde seyretmesiyle soluğu parklarda ve oyun alanlarında aldı.

 

44Ba385F A2A3 4776 91Ba 068D2E5500C7

 

Öğrenciler Havayı Fırsat Bilip ‘Temiz Hava Bol Güneş Dediler’

Arkadaşları ve aileleriyle dışarı çıkan çocuklara güneş de gülen yüzünü gösterdi. Cadde ve sokak aralarında bisiklete binen, paten kayan ve scooter kullanan çocuklar, açık havada oyun oynamanın keyfini doyasıya yaşadılar. Aileleri gözetiminde dışarı çıkan yeşil alanlarda ve parklarda bazı çocukların arkadaşlarıyla oyunlar oynadığı ve spor faaliyetleri yaptıkları da görüldü. Eğlence merkezleri, park ve oyun alanlarında eğlenen kimi çocuklar da arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Yoldaş Kocaer’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu