Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Aranan 11 Şahıs Edremit’te Yakalandı

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde güvenliği sağlamak amacıyla 208 personelle başarılı bir operasyon düzenledi. 11 aranan şahıs yakalandı.Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde güvenliği sağlamak amacıyla 208 personelle başarılı bir operasyon düzenledi. 11 aranan şahıs yakalandı.

Aranan 11 Şahıs Edremit’te Yakalandı

Aranan 11 Sahis Edremitte Yakalandi 1

208 Personel Operasyona Katıldı

Yapılan operasyonda suç işlenme potansiyeli yüksek olan mahalleler, parklar, bahçeler, meydanlar ve umuma açık yerlerde asayiş sağlanırken, trafiğin yoğun olduğu noktalarda da trafik denetimleri gerçekleştirildi. Operasyona toplamda 208 personel katıldı.

Aranan 11 Şahıs Yakalandı

Ekipler, bin 23 kişiyi sorguladı ve aranan 11 şahsı yakaladı. Yakalananlar arasında hırsızlık, hakaret, görevi yaptırmama, alkollü araç kullanma ve mühür bozma gibi suçlardan aranması bulunan şahıslar da yer aldı. Operasyon kapsamında ele geçirilen malzemeler arasında bir adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait yedi adet fişek ile çalıntı bir motosiklet ele geçirildi.

190 Bin 364 TL Ceza Kesildi

Ayrıca, 20 umuma açık işyeri denetlendi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kontrol edilen 114 araçtan 18’ine ceza kesilirken, toplamda 190 bin 364 TL ceza uygulandı ve üç araç trafikten men edildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Firari FETÖ Şüphelisi Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu