İlçe HaberleriGündem

Aranan 150 Şahıstan 36’sı Tutuklandı

Aranan 150 Şahıstan 36’sı Tutuklandı

 

Balıkesir’de yeni yılda ilk ‘Huzur’ operasyonlarında 150 şahıs yakalandı Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri operasyonu il genelinde yaptı. Ekipler asayiş ve uyuşturucu operasyonlarında toplam 150 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şahıslardan adli makama sevk edilen 36 şahsı tutukladı.

 

Emniyet İlçelerde Çalışma Yaptı

Operasyonlar Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Edremit ve Bandırma ilçelerinde gerçekleşti. Ayrıca Gönen, Bigadiç, Sındırgı ve Susurluk’ta da çalışma yaptı. Bu çalışmalara Burhaniye, Gömeç, ve İvrindi ilçeleri de eklendi.

 

Ekipler Uyuşturucu ve Suçtan Elde Edilen Paraya El Koydu

Yapılan aramalarda 15 adet ruhsatsız tabanca ve 93 adet fişek, 8 adet ruhsatsız tüfek, 333 adet kartuş ele geçti. Ayrıca ekipler, 2 adet kurusıkı tabanca ve 7 adet fişek buldu. Yapılan çalışmalarda, 42 bin 708 adet sentetik ecza hap, 989 adet ecstasy hap, 485 gram metamfetamin maddesi ile 155 gram esrar maddeside ele geçti.130 gram skunk maddesi, 10 gram bonzai maddesi, 3 gram kokain maddesi, 1 gram toz captagon maddesi,  ve 5 adet hassas teraziye el koyan ekipler,10 bin 45 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen parayada el koydu.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu