Gündem

ARSLAN: “VE EMEĞE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR”

Hizmet-İş Sendikası Balıkesir Şubesi Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın katılımıyla 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir yaptı.Genel Kurula Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkanvekili Av. Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcıları Halil Özdemir ve Mehmet Keskin, AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Orhan Çamurluoğlu, Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, Aydın İl Başkanı Koray Güneş, Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz, İzmir İl Başkanı Bürhanettin Barbak, Tekirdağ İl Başkanı Aykut Aktemur, Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen, Genel Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı Arzu Kahveci, Balıkesir şubesi komitelerinin başkan ve yardımcıları, delegeler katıldı.

“BALIKESİR TÜRKİYE İÇİN TARİHSEL ÖNEME SAHİPTİR”

Genel Kurula hitap eden Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Balıkesir mücadelemizin yaklaşık 15 yıllık bir geçmişi var. Başta Bursa şubemiz olmak üzere diğer yakın illerdeki arkadaşlarımızın katkı ve destekleriyle belli aşamaları tamamlayarak bugün şubemizin 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştiriyoruz. Balıkesir ilimiz, Türkiye Cumhuriyeti için tarihsel yürüyüşümüzde önemli bir yere sahiptir. Bölgemizde dışarıdan destek almadan, kurtuluş mücadelesini başaran ve düşman işgaline son veren tek yegane şehirdir. Balıkesir’de olmak ve Balıkesir’de bu kongreyi gerçekleştirmek bizim için büyük bir şeref ve onurdur. Hizmet-İş Sendikamız Balıkesir Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“SEYİT ONBAŞI’YI UNUTAMAYIZ”

Arslan, “Balıkesir’de bugün bir ilki gerçekleştiriyoruz. Allah’a şükürler olsun o güzelliği gerçekleştirmek bize düştü. Seyit Onbaşı anısına Balıkesir Havran’da bulunun bir okulumuzu Hizmet-İş sendikamız olarak yapma görevini üzerimize aldık. 270 kg mermiyi ‘Ya Allah’ diyerek havaya kaldıran o büyük insana bu görevimizi yerine getireceğiz. Bu sorumluluğu isteyerek ve severek aldık, inşallah bunu da en güzel şekilde başaracağız” ifadesini kullandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu