Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ARSLAN ‘HALKIN YOLUNDAYIZ’

31 Mart bir beka meselesidir diyen Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Gömeç’te bugüne kadar yapılan hizmetlerde önemli tecrübeler edindiğini ve yapılması düşünülen hizmetlerin devamını getirmek istediklerini söyledi. Belediyemizin ekonomisini oluşturduk ne personelimize ne esnafımıza borcumuz yok’ dedi.

GELİRİMİZ GİDERDEN FAZLA

Gömeç Belediye başkanı Kazım Arslan ilçede yapılan miting alanında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve bazı milletvekillerinin yanında İlçe teşkilatı ile birlikte halkı selamladı ve Gömeç için birlikte çalışalım mesajı verdi. Gömeç Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Kazım Arslan ‘ Belediyemizi geliri giderinden fazla olan bir belediye ekonomisi oluşturup personel ve esnaf kurumsal borcu olmayan bir belediye haline getirdik ‘dedi.

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yaptıklarımızı geriye dönük 17 milyon TL borç ödeyerek yaptık diyen Arslan, ‘250 Bin metrekare kilit parke taş döşemesi,80 kilometre asfalt yol ile Gömeç’imizin yollarında düzenleme yaparak daha rahat yürüme kolaylığı sağladık. Ulaşılamayan yerlerde çalışmalar hala sürüyor ve ulaşacağız. En iyisini ve güzelini sizlerin ayağına getireceğiz. İlçemizde önemli bir sorun olarak görülen meydanımız Cumhuriyet Meydanında görülen trafik karmaşasını çözüme kavuşturduk. Trafik akışının daha rahat sağlanabilmesi amacıyla mahallelere ulaşımı noktasında burada bir çalışma gerçekleştirdik. Memnuniyetlerini ileten halkımıza teşekkür ediyorum ve diyorum ki daha iyisini yapacağız. Sorunlara çözüm getireceğiz. Birlikte başaracağız.

‘BİZİM SEVDAMIZ ÇALIŞMAK’

İlçede parke taş çalışmaları ile halkın kullandığı yollara öncelik verilerek döşeme işlemleri gerçekleştirildi. Eksik kalan yerlere ulaşılacağı mesajını veren Arslan, ‘ Gömeç’te belediyemiz tarafından her bir birimimiz sizlere özel çalışmalar gerçekleştirdi. İlçemizde dere yatakları, menfezler vb. alanlarda temizlik çalışmaları yürütüldü ve yürütülmeye devam ediyor. Yapacağımız çok iş var bizde durmak bilmeyen bir hizmet aşı var ve bu aşkla yeniden diyerek sizlere hizmet için yola çıktık diyorum.’ dedi. Arslan, Var mısınız birlikte çalışmaya, birlikte aynı yolda yürümeye, diyerek Gömeç’liler den destek istedi ve partililerden alkış aldı.Bizim sevdamız’çalışmak diyen Başkan Arslan hep birlikte çalışalım önümüzdeki seçimlerde birlikte gücümüzü gösterelim ve durmadan yolumuza devam ederek hizmetleri Gömeç’te yürütelim ve çok çalışalım’dedi.

‘’Tarlasında çalıştığım, kahvelerinde oturduğum, caddelerinde dolaştığım mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum memleketim. Sizlerle her zaman gurur duydum.5 yıldır edindiğim tecrübe ve yaptığım hizmetle karşınızdayım.’’

SANDIKTA İTTİFAK GÜCÜ

Oylarımızı böldürmeyelim diyen Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ülke gündemindeki sorunlara da dikkat çekti. Gömeç Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Kazım Arslan sandıklardan istikrar, Sandıklardan Cumhur ittifakının gücü çıksın’ dedi. Arslan ülkenin bekasına vurgu yaptı. ’Bölücü örgütün emrindeki parti oynanan oyunu ifşa edip bunları sıkmaya başlayınca bunlar da kendi tabanlarını sıkmaya başlıyor. Artık bu bukalemun siyasetinin sonu geldi. Oyunları tutmayacak. Milletimiz buna müsaade etmeyecek’dedi. Kimse ezanımıza da bayrağımıza da el uzatamaz. Gereğini anında yaparız dyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı Gabar’da Cudi’de Kandil’de yaptık mı?Yaptık gereken neyse cevabı verilir.’dedi.Yeni Zelenda da gerçekleşen hain saldırıyı kınayarak hainler emellerine ulaşamayacaklar’dedi.Gömeçteki mitinge katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ise miting meydanında konuştu ve şöyle dedi: ‘Hep beraber çalışmaya ihtiyacımız var diyen Başkan Adayı Yılmaz Gömeç’i 10 yıldızı yapmaya varmışınız? Göme^’liyi mahcup etmeyeceğiz.Hepinize selam olsun söz olsun.Mahçup olmayacaksınız mahpçup etmeyeceğiz.Kamil Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu