Gündemİlçe Haberleri

ARSLAN “TANIMADIĞIM KİŞİNİN UCUBE BİR SÖYLEMİ”

Mikrofon açık unutulunca mitingte duyulan ‘Kürdistan’a oy verecek’ söylemlerine yönelik açıklama yapan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Selman Arsl konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Millet İttifakı; Türk Milleti’nin bağrından çıkan, amacı Türkiye Cumhuriyeti’nin ve asil Türk Bayrağı’nın 779 bin km2’lik Misak-i Milli sınırları içerisinde sonsuza dek dalgalanması için kurulmuş, barış, huzur ve kardeşliğin korunması, yüceltilmesi ve en iyi şekilde ileriye taşınması için oluşturulmuş, Türkiye çapında bir birlikteliktir.

Dün, Akçay’da seçim irtibat bürosu açılışımız esnasında, okunan sela nedeniyle konuşmalara ara verdiğimiz sırada Akçay eski Belediye Başkanı Sayın Cahit İnceoğlu ile ayaküstü bir sohbet gerçekleştirirken, daha önce hiçbir ortamda görmediğim, hiçbir neden ve şart içerisinde görüşmediğim bir şahıs yanımıza gelerek, okunan selanın sesiyle de ne dediğini anlamadığım ancak canlı yayın mikrofonun açık kalması sonucu kamuoyuna yansıyan ipe sapa gelmez, bizim açımızdan hiçbir değeri olmayan ve hem siyasi hem de kişisel olarak kesinlikle katılmadığım ucube bir söylemde bulunmuştur.

Az önce de ifade ettiğim gibi, okunan selanın sesiyle ne dediğini kesinlikle anlamadığım ancak o anki reaksiyon içerisinde bizi desteklediğini söylediğini sandığım bir ifadesine, ‘’bizi destekliyorsun, anladım’’ şeklinde bir yanıt verdim.

Yaşanılan hadisenin, çok açık şekilde provokasyon olduğu, Millet İttifakı’nın tüm Türkiye’de, Balıkesir’de ve Edremit’teki gücünü gören ve bundan korkan bazı kirli odaklar tarafından algı yaratılmak amacıyla servis edildiği bellidir. Algı yaratmak ve toplumu farklı şekilde sinir uçlarından yönlendirmek isteyen bu kirli odakları çok iyi biliyoruz ve önümüzdeki günlerde kamuoyuyla da paylaşacağız… İfade ettiğim bu hususu altını kalın şekilde çizerek belirtmek istiyorum.

Selman Hasan Arslan’ı tüm Edremit çok iyi tanımaktadır. Atalarım, dedelerim yüzyıllardır bu topraklarda yaşamaktadır. Hayatımın hiçbir evresinde, adını ağzıma dahi almak istemediğim o oluşuma hiçbir koşul içerisinde destek olmam mümkün değildir.

Söz konusu hadiseyi bir provokasyon olarak gördüğümü tekraren ifade ediyor; Milliyetçi, ülkücü, ülkesini canından çok seven İYİ Parti’li gönüldaşlarımızla aynı heyecan, birliktelik ve ortak payda içerisinde devam edeceğimiz çalışmalarımızda dünkünden daha motive ve omuz omuza olacağımızı bilmenizi istiyorum.

Yaşanılan seçim sürecinde bu ve benzeri provokasyonların bizleri ayrıştıracağını, bizleri birbirimizden kopartacağını zannedenlerin ekmeğine yağ sürmeyecek; uğruna canımızı, kanımızı vereceğimiz ülkemizin güzel günlere ulaşması için dünden daha fazla çalışacağımızı tüm Edremit ve ülke kamuoyunun bilgisine sunmak istiyoruz.

Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Misak-i Milli sınırlarını, Türk Bayrağının al kanının anlamını, bu toprakların her bir karesinin şehit kanları ile sulandığını çok iyi bilen, bu acıları en yakınlarında yaşamış büyük bir milletiz.

Şer odaklarının yalanlarına, oyunlarına, provokasyonlarına ve iftiralarına kesinlikle boyun eğmeyeceğiz!

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu