GündemSpor

Arslan’dan Keçiörengücü Karşılaşması Öncesi Değerlendirme

Arslan’dan Keçiörengücü Karşılaşması Öncesi Değerlendirme

 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: “Beraber çalıştıkça daha güzel günler göreceğiz” dedi.

 

KULÜP TESİSLERİNDE AÇIKLAMADA BULUNDU

TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor’un teknik direktörü Cihat Arslan, “İçimde müthiş bir enerji ve başarma isteği var. Biz bunu takıma yansıtacağız. Beraber çalıştıkça daha güzel günler göreceğiz.” dedi.  Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arslan, ligde Eskişehirspor ve Yılport Samsunspor ile yaptıkları maçlarda şanssız goller yediklerini söyledi. Arslan, bireysel hatalardan ziyade oyuncularının yeterince antrenman yapamamasından dolayı bu maçlarda puan kaybettiklerini dile getirdi.

“KEÇİÖRENGÜCÜ ZOR BİR KARŞILAŞMA”

Futbolcularının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hazırlanamadığını anlatan Arslan, şöyle devam etti:
“Bu hafta karşılaşacağımız Ankara Keçiörengücü, bu ligin önemli ekiplerinden biri. Geçen seneden beri gösterdiği bir istikrar ve şablon var. Bu lig için en önemli takımların başında geliyor. Zor bir karşılaşma. Maç suni çimde oynanacak ama bizim daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İçimde müthiş bir enerji ve başarma isteği var. Biz bunu takıma yansıtacağız. Beraber çalıştıkça daha güzel gönler göreceğiz.”

“ELİMİZDEKİ OYUNCULAR BU YIL BU LİGİ BİTİRECEK KALİTEDE”

Cihat Arslan, ara transfer döneminde kadroya oyuncu dahil etmek yerine takım içindeki futbolcuları kazanmak istediğini belirtti. Altyapıdaki yetenekli oyuncuların kazanılması gerektiğini vurgulayan Arslan, şu ifadeleri kullandı:
“Hissiyatımı söylüyorum. Hiç kimseyi istemiyorum. Hocaların en büyük başarısı içerideki oyuncuları ayağa kaldırmaktır. Dışarıdan getirdiğinizle, taşıma suyla değirmen dönmez. Bizim burada kendi evlatlarımız var. Hiç de korkmuyorum. Yeter ki o fiziksel ve beraber oyunu yakalasınlar.  Biz herkesle savaşırız, herkese de meydan okuruz. Transfer de istemiyorum. Elimizdeki oyuncular bu yıl bu ligi bitirecek kalitede.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu