Balıkesir Altıeylül’de Gece 01.45’te Şiddet Olayı
23 Şubat gecesi Altıeylül’de bir apartmanda yaşanan olay sonrası bir kadın hastaneye kaldırıldı. Olay nasıl ortaya çıktı, soruşturmada hangi süreçler başladı?
Apartmandan Gelen Sesler Üzerine Ekipler Sevk Edildi
Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Gazi Osman Paşa Mahallesi Altın Caddesi üzerinde, 23 Şubat 2026 günü saat 01.45 sıralarında bir apartman dairesinde şiddet olayı yaşandığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre, apartmandan gelen sesler üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.


İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı
İddiaya göre eşiyle tartışma yaşadığı belirtilen bir kadının darp sonucu yaralandığı öne sürüldü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının sağlık durumuna ilişkin resmî makamlardan ayrıntılı bir açıklama yapılmadı.
Şüpheli Gözaltına Alındı
Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir kişinin polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü ve olayın tüm yönleriyle incelendiği bildirildi.
Yetkililerden Süreç Takibi
Olayın ardından mahallede kısa süreli hareketlilik yaşanırken, yetkililer vatandaşların benzer durumlarda vakit kaybetmeden ihbarda bulunmasının önemine dikkat çekiyor.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, henüz iddialarla ilgili resmî bir açıklama yapılmadı.