Balıkesir’de Toplu Taşıma Aracı Çarpıp Kaçtı

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde akşam saatlerinde genç bir kadının otomobiline toplu taşıma aracı çarptı. Çarpan araç durmadan olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, bölgedeki kamera ve TTM kayıtlarını tek tek inceliyor.

Balıkesir’de Toplu Taşıma Aracı Çarpıp Kaçtı
Balıkesir’de Toplu Taşıma Aracı Çarpıp Kaçtı

Balıkesir’de Toplu Taşıma Aracı Genç Kadının Otomobiline Çarpıp Kaçtı. Balıkesir’in Altıeylül ilçesi Kurtdereli Spor Salonu önünde bu akşam saat 20.35 sıralarında korku dolu anlar yaşandı.
Genç bir kadının kullandığı otomobile, plakası alınamayan bir toplu taşıma aracı hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan kadın sürücü büyük panik yaşarken, otobüs hiçbir fren izi bırakmadan olay yerinden uzaklaştı.

Kadın Sürücü Büyük Şok Yaşadı

Sarsıntının ardından kısa süreli panik yaşayan kadın sürücü, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.
Olay yerine sevk edilen trafik ekipleri, bölgede inceleme başlattı.

Kazanın ardından araçta maddi hasar oluştuğu, kadın sürücünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Balıkesir’de Toplu Taşıma Aracı Çarpıp Kaçtı - 1. resim
Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameraları tek tek incelendi

Kamera Kayıtları İnceleniyor

Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameraları tek tek incelendi ancak ilk belirlemelere göre çarpan otobüsün plakası ya da belirgin bir işareti tespit edilemedi.

Trafik ekipleri şimdi Toplu Taşıma Merkezi (TTM) kayıtlarına yöneldi.
O saatlerde bu güzergâhtan geçen tüm belediye otobüsleri tek tek inceleniyor.

Polisten Geniş Çaplı Soruşturma

Polis ekipleri, kaçan otobüsün tespiti için geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Olay, bölge sakinlerinde endişe yarattı. Vatandaşlar, “Ya o anda yolda başka bir araç olsaydı?” diyerek tepki gösterdi.

Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için toplu taşıma sürücülerinin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi
balıkesir trafik kazası Toplu Taşıma Altıeylül