GündemTürkiye Gündemi

ASKERE MORAL İÇİN SINIRDALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk milleti son örnekleri Çanakkale’de İstiklal Harbi’mizde görülen tarihi bir kenetlenme içindedir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay’a gelen çok sayıda sanatçı ve sporcu da Oğulpınar Hudut Karakolu’nda yer aldı.

SANAT DÜNYASINDAN ASKERE MORAL

Sanat ve spor camiasının temsilcileriyle Hatay’daki askerleri ziyaretleri vesilesiyle karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, Mehmetçik’in Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazdığını söyledi.Operasyona destek veren AFAD’dan Kızılay’a, Sağlık Bakanlığından belediyelere kadar tüm kurumlara da teşekkür eden Erdoğan, milletle beraber sanatçılar ve sporcuların da bu başarıdan gurur duyduğunu gördüğünü söyledi.

‘Değişim böyle bir şey’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ifadelerinde şunlara yer verdi: “Kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere burada bulunan sizler bu ülkenin gerçek sanatçılarısınız, gerçek sporcularısınız. Dünyanın hiçbir yerinde ülkesinden ve milletinden kopuk, hatta onların tüm değerlerine, tüm başarılarına düşman sanatçılar ve sporcular göremezsiniz.

Ülkemizde eskiden beri böyle bir kesim bulunuyor olsa da hamdolsun sayıları giderek azalıyor.’’ İnternetten derlenen habere göre, Erdoğan, ‘Değişim zaten böyle bir şeydir. Sadece bir alanda ileriye doğru adımlar atarken, diğer alanlarda geride kalamazsınız. Türkiye askeri zaferleriyle, sanat alanındaki özgün çalışmalarıyla, spordaki başarılarıyla, ekonomideki atılımlarıyla, diplomasideki dik duruşuyla velhasıl her alanda birden gelişiyor ve ilerliyor.

Bugün burada şahit olduğumuz manzara, işte bu değişimin en güzel ifadesidir, en çarpıcı fotoğrafıdır. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu