GündemSpor

ASKF Seçim Tarihine Aday Erol Menteş’ten İtiraz

ASKF Seçim Tarihine Aday Erol Menteş’ten İtiraz

7 Aralık’ta yapılacak olan Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanlığı Seçimlerine adaya olan Erol Menteş seçimlerin Pazartesi yapılmasına tepki gösterdi ve tarih değişikliği çağrısında bulundu.

 

 “ÖZENLE SEÇİLMİŞ BİR GÜN”

 

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı Seçimleri i pandemi nedeniyle 30 Kasım 2020 tarihine ertelenmesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanlığı Seçimleri adayı Erol Menteş, “ Mevcut Başkan Metin Mengüç yılların verdiği tecrübeyle 7 Aralık seçim karar tarihine aldırmış her nedense seçim için Pazartesi gününü tercih etmiştir. Seçmenlerimiz yüzde 90’nın Resmi veya Özel kurumlarda veyahut kendi işinde çalıştığı bir Federasyonun Seçmenlerinin seçilmelere gelmemesi için özenle seçilmiş bir gündür. ”dedi.

 

“HAFTAİÇİ DELEGELER NASIL GELECEK ”

 

Aday Erol Menteş konula ilgili olarak, “Pazartesi kendisine hafta sonu değil de hafta içi dediğimde Hafta sonu herkes tatil yapıyor ondan. Yine zaten bugüne kadar hep hafta içi yaptık diye izah ediyor. Metin Bey bugüne kadar yapılan seçimler tek adaydı. Metin Beye diyorum ki zaten hep bu taktikle 16 yıl Başkan olmuşsunuz. Bu pandemi şartlarında Balıkesirimiz çok büyük bir coğrafyaya sahip olması sebebiyle 20 ilçenin 127 kulübün delegelerinin Avşa’dan, Erdek’ten, Ayvalık’tan , Gömeç’ten , Altınoluk’tan , Edremit’ten, Dursubey’den, Sındırgı’dan daha bir çok yerden insanları hafta içi nasıl getirebileceğini izah edemeyecektir. ”dedi.

 

 “ÇAĞRIM ER MEYDANI SEÇİM SANDIĞIDIR”

 

Demokratik bir seçimi sağlamanın Mevcut Balıkesir ASKF Yönetiminin sorumluluğunda olduğunu vurgulayan aday Menteş “ Yine Sayın Metin Mengüç gibi delege sayısının yüzde 10 kadarı 65 yaş üstü delegelerimiz oy kullanmaya nasıl gelecekler Metin Mengüç’e çağrım er meydanı seçim sandığıdır. Bunu sağlamak sizin görevinizdir. Görev yaptığınız 16 Yılın size getirmiş olduğu bir sorumluluk var. Bu sorumlulukta Üyelere zorluk çıkarmak değil üyelere kolaylık sağlamaktır. Seçim Gününü özellikle hafta içine almanızı birçok iyi anlıyoruz. Korku dağları aştı biliyoruz. Bu kararı alan siz Değiştirecek olanda sizsiniz. Bu kararın ivedilikle düzeltilerek Federasyon seçimlerinin pandemi yasakları da dikkate alınarak hafta sonu Cumartesi veya Pazar gününe yapılması şarttır. 16 Yıllık Başkanlık yapmış Metin abimize bu yakışır.” Diye konuştu.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu