GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Asortie Mobilya’ya “Yılın En İyisi” Ödülü

Asortie Mobilya’ya “Yılın En İyisi” Ödülü

 

Türkiye’nin seçili markalarının öne çıkarıldığı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “ Yılın En İyileri Ödül Töreni” gecesinde Asortie Mobilya olarak Yılın En İyi Mobilya Markası ödülünü aldı.

 

Asortie Mobilya Yilin En Iyi Mobilya Markasi

Firma ödülü memnun kalan binlerce müşterisine armağan etti. Pandemi önlemlerinin dikkat alınarak gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Gafur Yılmaz; “Yıl boyunca yaptığımız yatırımların ve çalışmaların karşılığını bu ödülle aldığımız için çok mutluyum.” dedi.

Yarım Asrı Deviren Deneyim

Ödülü aynı zamanda sektördeki 50.yılını kutlayan Firma adına, Yönetim Kurulu Üyesi Gafur Yılmaz teslim aldı. Yılmaz, Pandemi şartlarına rağmen yarım asrı deviren deneyim, kalite ve özveriden ödün vermediklerini belirtti. Ayrıca. yatırım ve çalışmaların karşılığını özellikle bu ödülle almanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti. Sektördeki 50.yılını dolduran deneyimli mobilya duayeni “Asortie Mobilya olarak yaptığımız ihracatla Türk ürünlerinin kalitesini bütün dünyaya gösterdik. Gelecek yıllarda da üretime hız kesmeden devam edeceğiz. Tescilli bir dünya markası olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Assortie

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu