GündemEkonomiTürkiye Gündemi

ASRİAD AVM’den Üreticiden Tüketiciye Aracısız Hizmet

ASRİAD AVM’den Üreticiden Tüketiciye Aracısız Hizmet

 

ASRİAD AVM’den Üreticiden Tüketiciye Aracısız Hizmet. 23 farklı dilde hizmet veren online ticaretin yeni adresi ASRİAD AVM imalatçıdan aracısız olarak ürünleri müşterilere kazandırıyor.

ASRİAD AVM’Yİ TANITTI

ASRİAD AVM direk olarak sanayicilerin ve imalatçıların olduğu bir alışveriş platformu olduğuna dikkat çeken ASRİAD Balıkesir Şube Başkanı Cüneyt Kaba, ürünlerin aracısız olarak üreticilerden alınıp tüketiciler ile buluşturulduğunu söyledi. Cüneyt Kaba ASRİAD AVM’ye ilişkin olarak şunları kaydetti;

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE YER VERİLDİ

“Asrın İş Adamları Derneği olarak 23 farklı dilde olmak üzere online ticaretin yeni adresi olarak ASRİAD AVM kuruldu. İnternet üzerindeki ürün satışlarımız sanayici ve imalatçı arkadaşlarımız tarafından ilk elden temin edilmektedir. Elektronik, bilgisayar, ayakkabı, çanta, sarrafiye, tekstil, giyim, otomotiv ve yedek parç , ısıtma soğutma sistemleri, hediyelik eşya, hobi, kırtasiye, ofis malzemeleri, enerji ve güneş panelleri, takı, mücevher, endüstriyel makine, hizmet sektörleri, tarım, gıda ve birçok sektörde hizmet veren online satışlarımızdan bütün vatandaşlarımız faydalanabilmektedir. ASRİAD AVM ile daha çok kazanın diyoruz ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu