GündemEkonomi

ASRİAD Balıkesir’den Genel Merkeze Ziyaret

ASRİAD Balıkesir’den Genel Merkeze Ziyaret

Asriad Balıkesir ekibi genel merkeze ziyarette bulunarak istişarelerde bulundular. Balıkesir Asriad ekibi yapacağı yeni projeler için İşadamları ve Gençlik yapılanması ile birlikte önümüzdeki süreçte gündemde olacaklarının mesajını verdi.

Asriad Doğru Tercih

Balıkesir Asriad ekibi geçtiğimiz günlerde Asrın işadamları Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu. Yapılan ziyarete Balıkesirli iş adamlarının yanı sıra Balıkesirli gençlerde katıldılar. Yapılan toplantıda ülke içi konuların yanı sıra Balıkesir içinde istişarelerde bulunuldular.

ASRİAD genel Başkanı Adnan Danışman ise Balıkesir’ Asriad şubesinin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek “Genç ve ayrıca dinamik bir kadro ile yola çıkan Balıkesir Asriad ekibini burada burada görmek bizleri gururlandırdı.” dedi.

Genç ve Dinamik Bir Ekip

Asriad Balıkesir yurtdışı gezileri sonrasında Asriad genel merkezine yaptığı ziyaret ile birlikte büyümesini emin adımlarda devam ettiriyor. Gençlik yapılanması ile yeni bir döneme giren Asriad için konuşan Başkan Cüneyt Kaba “Balıkesir’de Asriad iyi bir yapılanma sonrasında yoluna devam etmişti. Şimdi ise Başarılı işadamlarımızın yanına genç dinamik bir ekip ile yeni genç işadamlarımızı da katarak Balıkesir’in yükselen iş portföyünü her alanda göstermeyi amaç ediniyoruz. Bu kapsamda yaptığımız genel merkez ziyaretimiz oldukça verimli geçti. Bu tarz iş, siyaset ve teknik gezilerimiz yıl boyunca sürecektir. Balıkesirli işadamlarımızı Asriad çatısı altına bekliyoruz  Genç Asriad oluşumuna katılımlarda ayrıca her geçen gün devam ediyor.”dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu