Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ATAHAN “VARMISINIZ DAHADA İLERİYE?”

Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilleri seçimleri için tarih yaklaşıyor. İlk sandıklara oylar bugün yurtdışında ve gümrük kapılarında girmeye başlıyor. Balıkesir’de seçime sayılı günler kala AK Parti Altıeylül İlçe teşkilatı çalışmalarını yoğunlaştırdı ve Ayşebacıda halka seslendi.

AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan geçmişe değindi ve yazar kasaların fırlatıldığı günleri gördük ta ki Ak Parti kurulduğu gün umutlar yeşerdi. Türkiye güçlü adımlarla hergeçen gün daha da güçlendi. Kendi tankını, silahsız hava aracını yapar oldu varmışınız Erdoğan’a ve Türkiye’yi daha da güçlendirmeye? dedi.

“AYŞEBACI ERDOĞAN DİYOR”

Ayşebacı mahallesinde önceki akşam halka seslenen Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan adının anons edilmesiyle birlikte alkışlar eşliğinde selamlama için halkın karşısına çıktı. Özellikler gençlerin ilgi gösterdiği ilçe Başkanı Atahan’a olan sevgiye karşılık Atahan hem gençlerden hem de Ayşe bacılılardan oy istedi.

ATAHAN “GEÇMİŞİ UNUTMADIK SİZDE UNUTMAYIN”

Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan “gösterdiğiniz teveccühlere teşekkür ediyorum. Ben Üniversite de okurken gelecekle ilgili endişeler taşırdım. Yazar kasaların fırlatıldığı, 99 depremi mağduriyetleri, memur maaşları ile hizmet götürme vaatleri konuşuluyordu. O zamanlar bu ülkenin bir kurtaracak insanı yok diyordum. Lakin ne zaman ki 2001 yılında Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çıktı umudum yeşerdi” dedi.

“TERÖR İŞBİRLİKÇİLERİNİ SANDIĞA GÖMÜN”

Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan “Ülkenin derdi ile dertlenen muhafazakâr bir lider vardı. Aktif olarak bende görev alıp bu davaya hizmet ettim. Biz yıllarca terörde bitmez diyorduk ve içimiz parçalanıyordu. Gel gelelim siyasi olarak hiçbir şeyin önemi kalmamıştı. Savunma Sanayiinde öyle şeyler yapıldı ki insansız hava araçlarından tanklara yapılmaya başlandı ve teröristlerle gerçek bir mücadelenin içine girildi. Muhalefet ne yapıyor? Oy almak için teröristlerle işbirliği yapanlara yazıklar olsun. Onları allahın izni ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek sandığa onları gömecekmiyiz? İşte bu..”dedi.Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu