Atatürk Şehir Hastanesi Yeni Stratejilerini Belirledi

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde 2024 yılına ait 8’inci İdari Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Başhekim Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Atatürk Şehir Hastanesi Yeni Stratejilerini Belirledi

Atatürk Şehir Hastanesi Yeni Stratejilerini Belirledi

Atatürk Şehir Hastanesi Yeni Stratejilerini Belirledi

Hizmetler ve İdari Faaliyetler Gözden Geçirildi

Toplantıda, hastanenin sunduğu sağlık hizmetleri ve idari faaliyetler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Katılımcılar, mevcut uygulamaların yanı sıra karşılaşılan zorlukları ele alarak, bu zorlukların aşılması için önerilerde bulundular.

Çözümler ve İyileştirme Yolları Üzerine Tartışmalar

Kurul, hastanede daha kaliteli hizmet sunma yollarını tartışarak, çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, hastane içindeki süreçlerin iyileştirilmesi ve verimliliğin artırılması amacıyla çeşitli stratejiler geliştirilmesi hedeflendi.

Haber: Bülten

Halk Sağlığı Haftası’nda Balya’da Sağlık Standı Kuruldu

atatürk şehir hastanesi sağlık hizmetleri zorluklar 2024 Başhekim  Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak Çözümler İdari Koordinasyon Kurulu idari faaliyetler hizmet iyileştirme