GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

AVCI KÖPEĞİ TÜFEKLE BİR İNSAN VURDU

AVCI KÖPEĞİ TÜFEKLE BİR İNSAN VURDU

 

Dört arkadaş avlanmak için yaylaya gitti. Biri köpeğini aracın bagajına koymak için eğildiği esnada köpeğin patisi tüfeğe dokundu ve ateş aldı. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar diğer arkadaşını vurdu. Vurulan şahıs öldü.

 

KÖPEĞİN PATİSİ TÜFEĞE BASTI
Olay Samsun kızlan yaylasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 arkadaşıyla birlikte Kızlan Yaylası’na ava gitti. Burada Özgür Gevrekoğlu (32), av merasını değiştirmek için araçların yanına geldi. Bu sırada Özgür Gevrekoğlu’nun köpeğini aracın bagajına koymak için eğilip kucağına alırken köpeğin patisi aradaşı K.G’nin omuzundaki tüfeğin tetiğine dokunması sonucu ateş aldı.

 

BOYNUNA İSABET ETTİ
Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar yanında bulunan Özgür Gevrekoğlu’nun boynuna isabet etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Özgür Gevrekoğlu, bugün Alaçam’ın Kışlakonak Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı kılındı. Ardından ise gözyaşları içerisinde toprağa verdiler.

Olay sonrası gözaltına alınan arkadaşı K.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Alaçam Adliyesi’nde Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı biliniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu