GündemEğitim

Avrupalı Öğretmenler Balıkesir’e Misafir Oldu  

‘Geleceğe Hazırlan- Fit For Future’ adlı proje kapsamında Balıkesir’de bulunan 19 öğretmen, Altıeylül Zağnospaşa Ortaokulu idareci ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Öğrencilerle sağlık ve mutluluk üzerine iyi örneklerin paylaşımının yer aldığı, çeşitli etkinlikler ve kültür gezilerinin organize edildiği proje kapsamında ilimizi ziyarete gelen Litvanya, İtalya, Portekiz, Romanya ve Polonya’dan idareci ve öğretmenleri kabul eden Yıldız konuk öğretmenlerle sohbet etti.

Ziyarette yabancı ülkelerle yapılan proje ortaklıklarının önemini vurgulayan Yıldız: “Sizlerle yapılan bu projeler, bizim için çok önemli. Çünkü öğrenciler, farklı kültürleri ve eğitim uygulamalarını bu projelerle yerinde görerek ve yaşayarak öğreniyorlar. Sizler de diğer ülkelerle kaynaşarak eğitimimizi karşılaştırma imkânı buluyorsunuz. Proje koordinatörü Huriye GÜNDÜZ Hocamızın şahsında, Altıeylül Zağnospaşa Ortaokulumuzun değerli idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret sonunda Yıldız ve konuk öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu