Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Avşa Yarı Maratonuna Son 4 Gün

Avşa Yarı Maratonuna Son 4 Gün: Balıkesir’in Marmara Adalar İlçesinde, 2023 yılında üçüncüsü gerçekleşecek olan Avşa Yarı Maratonuna son 4 gün kaldı.

 

Avşa Yarı Maratonuna Son 4 Gün

A 2

Koşu Kaç Kilometre Olacak?

Bu maratonda Yetişkinler için 21K yarı maraton, 12K ve 2K koşu parkurları ardından çeşitli organizasyonlar ve koşu etkinlikler vatandaşları bekliyor.

 

Zumba

Zumba, Müzik ve Etkinlikler!

Bunların yanı sıra zumba, gün boyu müzik yayını, çekilişler ve etkinlik alanı oyunları ile katılımcılara unutulmaz bir hafta sonu tatili yaşatacak.

  • Avşa Yarı Maratonu, 11 Haziran 2023 Pazar günü başlayacak.
  • Balıkesir’in Marmara Adalar Avşa ilçesinde gerçekleşecek bu maratona vatandaşların katılmı olacak.

 

Avsa 1

Etkinlik Ne zaman başlayacak

Belirtilen saatlerde toplu başlangıç ile başlayacak. Öte yandan belirtilen saatlerde yarışa başlamak yarışmacının kendi sorumluluğunda. Yarışmacılar göğüs numaralarını karşıdan görünür şekilde takmak ile sorumlu olacak.

 

Aaa

Ayrıca Maratonun Kuralları Arasında!

  • Parkurda spor saati kullanmak, müzik dinlemek serbest.
  • Etkinlik sırasında trafik, mülkiyet ve güvenlik kurallarına uymak yarışmacının kendi sorumluluğudur. İhlali durumda oluşacak hukuki sorunların muhatabı yarışmacıdır, organizasyon sorumlu tutulamaz.
  • Yarışma boyunca çekilen fotoğraf ve diğer görüntülerin hakları organizasyona aittir. Dahası herhangi bir hak talep edilemez
  • Yarışma sırasında burada yazmayan konularda TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu) kuralları uygulanır.
  • Öte yandan Koşucular Sedoxy organizasyonun gelecek ve şimdiki organizasyonları hakkında bilgilendirme amaçlı mail ve kısa mesaj gönderme hakkına; organizasyon boyunca çekilen görsellerin ve sonuçların web üzerinden dağıtım hakkına sahip olduğunu kabul eder.
  • Parkurun bir kısmı trafiğe açık yollardan geçer. Trafik kurallarına uymak ve araçlara dikkat edip emniyetli geçiş yapmak yarışmacının sorumluluğundadır.
  • Organizasyon hakemleri ve görevli sağlık personeli tarafından yarışa devam etmesi sakıncalı bulunan kişilerin yarışını sonlandırabilir.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Merhaba haber

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Maratoncunun Yürek Yakan Dramı - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu