Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Aybüke ”Çakallık” Yaptı

Aybüke çakallık yaptı. Aybüke Çangal Tikto yaptığı paylaşımlarla herkesin dikkatini çekiyordu. Daha sonra Çangal’ı Kısmetse Olurevinde izledik. Çangal burada da ününe ün kattı.

 

Aybüke çakallık yaptı. Aybüke Çangal Tiktok’ ta yaptığı paylaşımlarla ve çakal dövmesiyle herkesin dikkatini çekmişti. Daha sonra Kısmetse Olur evine katıldı. Kısmetse Olur evinde de gözler üzerindeydi. Programda tanışıp aşık olduğu Tolga Kandemir ‘le de dün akşam Tiktok’ ta canlı yayın açtılar.

 

Bende Uydum Yaptım

 

Aybüke çakallık yaptı. Programda tanışıp aşık olan Aybüke ve Tolga dün akşam Tiktok’ ta yayın açtı. Açtıkları yayında çakal dövmesi hakkında konuştular. Aybüke çakal dövmesi hakkında ” Ergenlikte prim için yaptırdım. Dikkat çekmek için yaptırdım. Göz önünde olunca insanlar seni seviyor ya da sevmiyor. Dikkat çektiğin gibi kalıyorsun. Bunu yapan çok vardı o dönemde.” dedi.

Tolga Kandemir ‘den Sevgilisine Destek

 

Tolga Kandemir’de dün yaptıkları yayında sevgilisi, Aybüke’ye destek çıktı. Kandemir ”Göz önünde olduğun için bu kadar görünüyor. İnsanlar daha neler yapıyor, ağzımı açmak istemiyorum.” dedi.

 

Eee 4

Daha fazla haber için tıklayın…

Daha fazla kısmetse olur haberi için tıklayın…

Kısmetse Olur Programı nedir?

Kısmetse Olur ilk bölümü 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan evlilik programıdır. Program 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılıp Kanal D’nin internet sitesinde devam etmiştir ama tüm çabalara rağmen Kısmetse Olur 20 Mayıs 2017’de resmen yayından kaldırılmıştır. 2023 yılında Kısmetse Olur :Aşkın Gücü programı olarak youtube kanalında tekrar yayına başladı. Bununla birlikte  kitlesi olan ve her gün yayınlanan program yüksek izleyici kitlesine sahip. Evlenmek üzere; 7 genç kız ve 7 genç erkeğin katılımıyla gerçekleşen program, stüdyoya kurulan iki ayrı salon ve bir bahçe dekorunda geçer.

Gelin ve damat adayları, günlerinin 12 saatini stüdyoda geçirirken, diğer 12 saatlerinde özgürdürler ve kendi hayatlarını dilediklerince yaşarlar. Hatta zaman zaman, günlük hayatlarında da görüntülenirler. Ancak, stüdyo dışındaki hayatlarında tek bir kural vardır; gelin ve damat adayları asla bir araya gelemezler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu