GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Aydemir Ankara’da

Aydemir Ankara’da

DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, 7. Düzenlenen İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya gitti. Ankara heyetinde İl Sekreteri Mehmet Ergül ve İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Yasin Karani de hazır bulundu.

Genel Başkan Ali Babacan ve Genel Başkan yardımcıları ile bir araya gelen heyet üyeleri Balıkesir’de icra edilen teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Genel Merkez nezdinde ciddi bir teveccühe sahip olan Balıkesir teşkilatlarına gösterilen ilgi heyet üyelerini fazlasıyla memnun etti.

Toplantıya Genel Başkan Ali Babacan’ın konuşması ile başlandı. Babacan şu ifadeleri kullandı:

‘’ iktidar, oyunun mevcut kurallarına göre yeniden seçilemeyeceğinin farkına varmış olmalı ki ‘Kuralları değiştirerek tekrar seçilebilir miyim’ hesabına girmiş durumda. Bunu seçim yasasıyla ilgili yapılan hazırlıklar ve bu hazırlıklarla ilgili kamuoyuna yansıyan bilgilerde görüyoruz. Tartışmaya açılan ‘50+1’ meselesinde görüyoruz. Mevcut kurallarla seçime girseler artık kazanamayacaklar. Zihinlerinin gerisine iyice yer etmiş. Bir hükûmet, oyunun kurallarını değiştirerek iktidara devam etme hesabına girmişse artık o hükûmetin ayrılma zamanı gelmiştir. ‘50+1’ ile artık olmuyor, ne yapalım? ‘40 +1’ mi yapalım? ‘30+1’ mi yapalım? Ne istiyorlar? Kendileri çok istediği için bu anayasa değişikliği yapıldı.”

‘’ “Sayın Erdoğan, ‘Ekonominin kitabını yazdık’ diyor. Doğru, gerçekten iktisat bilimcilerin çok iyi incelemesi gereken bir AK Parti dönemi var. Millî gelirimiz 3 bin 500 dolardan 12 bin 500 dolara çıkarken bu başarının arkasındaki faktörler, ana sebepler neydi, herkes gördü. 6-7 yıldır ekonomimiz sürekli olarak merdiven basamağı gibi aşağı doğru inerken bunun arkasındaki sebepler ne? Bunun gerçekten kitabı yazılır. Ama ‘Benim alanım ekonomi’, ‘Ben ekonomistim’ diyen herkesin kitap yazmasıyla olmaz bu iş. Bağımsız, tarafsız gözlem yapabilen, dünyayı ve yakın iktisat tarihini bilen insanların bu dönemle ilgili kitap yazmasında büyük fayda var.”

İl Başkanları toplantısında Balıkesir ilinin teşkilat çalışmalarından övgüyle bahsedildi. Bu bağlamda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sadullah Ergin, ‘’partimiz büyümeye devam ediyor. BU kapsamda başarıları ile örnek olan Balıkesir ve Gaziantep illerimizi pilot il olarak belirledik. BU illerimizde gerçekleştirilen Teşkilat Çalışmaları diğer illerimize de örnek olacak’’ dedi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal aydemir şu ifadeleri kullandı:

‘’İl Başkanları Toplantıları vesilesi ile Ankara’da hem Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel merkez yöneticilerimiz ile hem de diğer illerimizin kıymetli başkanları ile bir araya gelme ve görüş alış verişinde bulunma fırsatı yakalıyoruz. Şehrimize de son derece motive bir şekilde dönüyoruz. Bugün yine çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Genel olarak partimizin her geçen daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum. Zaten teşkilat çalışmalarımız da bunun en büyük göstergesi’’

‘’ Tabi, Teşkilat Başkanımız Sadullah Ergin Bey gerek toplantı öncesi gerekse toplantı esnasında bizi oldukça onurlandırdı. Buradan bir müjde vermek istiyorum, Genel Merkezimizin taktirleri ile İl Teşkilat Başkanımız Soner Avcı Bey’in sevk ve idaresini üstlendiği Balıkesir İl Teşkilatımız Türkiye’deki en sistematik 2 ilden biri olarak Pilot il İlan edilmiştir. Bu bizi ziyadesiyle gururlandırmış ve sevindirmiştir. Allah’ın izniyle  İl Yönetimimiz ve 20 İlçe Yönetimlerimiz ile bir bütün olarak Teşkilatımızı çok daha ileriye taşıyacağız. Zaten vatandaşlarımızın bize olan teveccühü bizi ziyadesiyle motive ediyor. DEVA Partisi tüm paydaşlarıyla birlikte İktidar yürüyüşünü sürdürmektedir. Yolun sonunda bu ülkeye yönetecek kadrolar netleşecek ve DEVA Partisi önderliğinde Türkiye’miz 81 vilayeti ile hak ettiği yaşam kalitesine ulaşacaktır. Dertlerin DEVA’sı her zaman vatandaşının yanında olmaya DEVAm edecek.’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu