Türkiye GündemiGündemSiyaset

Aydemir Balıkesir’e Eli Dolu Dönüyor!

Aydemir Balıkesir’e Eli Dolu Dönüyor!

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul İle Birlikte Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden Mutlu Aydemir Kepsutta yeni bir ‘’İhtisas Organize Sanayii Bölgesi’’ kurulması için anlaşmaya vardı, Kepsut’a baraj müjdesinden sonra ‘’Organize Sanayii’’ müjdesini de veren Mutlu Aydemir çalışmalara hemen başlanmasını sağladı. Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Erdemir’i ziyaret ederek Kepsut’a ‘’ Devlet Hastanesi’’ yapılması adına da görüşmelerde bulunan Aydemir hiçbir ihtiyacı atlamadan Ankara’da çalınmadık kapı bırakmadı.

DEV PROJELERİN BALIKESİR’E KAZANIMINDAN GURUR DUYUYORUZ.

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız ile görüşen Mutlu Aydemir dev yatırımı adım adım takip ediyor. Kepsut Belediyesi Başkanı İsmail Cankul ve Başkan yardımcısı Feyzullah Uygur’un da bulunduğu ziyarette ilçenin değerini artıran projenin Kepsut için önemi ve yatırım büyüklüğü konuştular. Ayrıca Başkanlar Kepsut için güzel haberleri aldı.Balıkesir’e bu dönem yapılan en büyük yatırım olan 728 milyonluk Kepsut barajı ihalesinin ayrıntılarını görüşen vekil Aydemir, durmak yok hizmete devam diyor.

BALIKESİR’İN GERDANLIĞI ORTAYA ÇIKIYOR!

Devlet Su İşleri Genel Müdürüyle olan ziyarette Kepsut müjdeleriyle beraber Balıkesir merkezdeki ‘Çayderesi İhale Süreci’ de ele aldılar. Mutlu Aydemir Balıkesir adına ayrıca şehrin merkezindeki Çayderesinin önemini belirttiler.

İLÇE İLÇE, ADIM ADIM YENİLENEN BALIKESİR’E DEĞER KATAN HİZMETLER!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile de görüşen Mutlu Aydemir, Dursunbey Belediyesi Başkanı Ramazan Bahçavan, Marmara Adalar Belediyesi Başkanı Süleyman Aksoy ve AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan ile ziyarette bulundular. Dursunbey ve Dursunbey Organize Sanayiye, Marmara Adası’na, Susurluk Göbel’e Doğalgaz ulaştırılması ve ayrıca vatandaşlarımızın doğalgaz rahatlığına kavuşması için sözünü aldı, olumlu sonuçlanan görüşmelerle yüzü gülen, Balıkesir denince akan sular durur diyen, her makamda şehrin adını ön plana taşıyan ve çalışkanlığıyla gönülleri kazanan Vekil Mutlu Aydemir Balıkesir için Ankara çıkarmasından ayrıca eli dolu döndüler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu