GündemSiyaset

AYDEMİR “HASAT ZAMANI” DEDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u ziyaret etti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir dönüş yolunda karşılaştığı çiftçiler ile Pamukçu’da domates, biber topladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İlter Kuş’u ziyaret ederek 2019/2020 öğretim yılını, üniversite ile ilgili düşünceler, projeler hakkında istişarelerde bulunarak başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Aydemir 16 yıl Öğretim Görevlisi olarak görev yaptığı, Balıkesir Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret ederek Prof. Dr. Mustafa Özsarı’dan okulun sorunları hakkında bilgi alan, Eğitim/öğretim açılışı öncesi Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan hazırlıkları, yerinde inceleyerek eksiklikler konusunda destek sözü verdi. Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Murat Erhan Balcı, bugüne kadar toplam 27. Milyon TL kaynak aktarımı ile Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesinde 9 bin 970 metrekare kapalı alanda inşa edilen “Balıkesir Teknokent”, 69 ofis, konferans salonu, sosyal donatı ve Restoran’ın yer aldığı Teknokent ’in Ekim ayı içerisinde proje kabullerine başlayacağı bilgisini paylaşarak Teknokent’i ziyaret eden ilk Milletvekili olduğunu ziyaretten ve desteklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

VEKİL ÇİFTÇİLERLE DOMATES TOPLADI

Üniversite ziyaretleri sonrası Pamukçu mahallesinde kadınlar ile bir araya gelen Aydemir yöresel kıyafetleri şalvarı giyerek önce çiftçiler ile sohbet edip talep ve önerileri dinledi. Aydemir, çiftçiler ile birlikte tarladan kırmızı biber ile domates toplayarak çiftçilerin hasat mutluluğuna eşlik etti. Biber seren, Domates toplayıp, salça konserveleyip kış hazırlığına yardım eden Aydemir çiftçin el göz nuru ürünlerinin bereketli olması dileklerini iletti. Tarlada hasatta Milletvekili ile ürün toplayan çiftçiler, “İçimizden bizden biri, sıcak samimi bulduk” dedi. Aydemir’in çiftçilikte başarılı olacağını ve elinin yatkın olduğunu hiç yabancılık çekmeden çalıştığını belirtip memnuniyetlerini dile getirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu