Spor

Burak Yılmaz: İçten içe keşke gelmeseydim diyorum

Burak Yılmaz: İçten içe keşke gelmeseydim diyorum, Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’taki görevinden ayrılan Burak Yılmaz, çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Burak Yılmaz: İçten içe keşke gelmeseydim diyorum

1 17

Şenol Güneş’in istifası sonrasında teknik sorumlu olarak takımın başına geçen Yılmaz, “İçten içe keşke gelmeseydim diyorum ama Beşiktaş’tan kaçamazdım.” ifadesini kullandı.

“Kamerunlu golcümüz 4 ay sonraki alacağını istedi”

Yılmaz, Aboubakar’ın son günlerdeki hastalık ve sakatlıklar nedeniyle kaçırdığı maçlar ile alakalı konuştı.

“Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.”

Burak Yılmaz, Beşiktaş’ın ile Şenol Güneş’in kendisine antrenörlük kariyeri için bir kapı açtığını ve buna teşekkür borçlu olduğu hatırlattı. “Şenol hocamızın gergin ve asabi halleri, oyuncularla ve bizimle konuşurken seçtiği üslup beni çok şaşırttı. Bu deneyleri de dağarcığımda saklayacağım.” Burak Yılmaz, ligde Bitexen Antalyaspor maçında Eric Bailly’i devre arasında oyundan almasıyla alakalı konuya değindi.

“Anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı ama ben o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum.” 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu