Köşe Yazıları

AYKIRI SELER İYİDİR, GÜZELDİR, HOŞTUR AMA…

Genelde köşelerimde 20 yıldır içinde yaşadığım ve memleket olarak benimsemeye başladığım Balıkesir ile ilgili hâkim olduğum konularla ilgili yazılara yer veriyorum.

Balıkesir özelinde gerçekleşen ve bende olumlu ya da olumsuz duygular uyandıran gelişmeler üzerinden (elbette verileri teyit edip ve doğruluğundan emin olduğumda) kendi penceremden yorumluyor ve okurlar ile paylaşmaya çalışıyorum.

Ancak bazen Ülke gündemine yansıyan gelişmeler, Balıkesir’in de bir parçası olan Ülkeme ve vatanıma subliminal (Algı altı) mesajlar yolu ile yapılan tehlikeli saldırıları da yine bu köşede teşhir etmeye çalışıyor ve yazım ile erişebildiğim her bir vatan evladının bu konuda dikkatini çekmeye çalışıyorum.

Geçtiğimiz günlerde yine oldukça tehlikeli bir subliminal mesajı izledim. Sömürgeci olduğu resmen teyit edilmiş ABD sermayeli FOX TV’de program yapan Fatih Portakal, Türkiye’nin Libya’ya asker göndermesini eleştirirken, bir anda ülkemizi sömürgeci durumuna düşürmeye kalkıştığı son derece tehlikeli bir algı altı çalışma gerçekleştirdi.

İzninizle öncelikle buradan Fatih Portakal’ı, biyolojik babasının değil ama ağa babalarını kast etmek sureti ile “SENİN BABANDIR SÖMÜRGECİ” diye protesto etmek istiyorum.

İnsana ait değerleri, içinde barındırdığı 300’e yakın eski medeniyetin geleneği ve alt kültürü ile bu kadar çok yücelten, bağımsızlığı yaşamak ile eşdeğer gören, katlederek beslenen değil, katledilmeye çalışanı besleyen bu millete, senin o söylemin ve subliminal mesajı yolu ile ettiğin hakareti aynen İADE EDİYORUM sana Fatih Portakal efendi.

Dünyada bu kadar çok mazlumu, mağduru yaratan ağa babalarının yaptığını temize çıkarmak mı amacın?

Yoksa bir buçuk asır önce Petrol rezervleri için kurguladıkları ve senin bu gün sömürgeci yaftası ile lekelemeye çalıştığın bu milleti devreden çıkardıktan sonra, halen Müslüman kanının durmadığı çatışmaların sürdüğü planı unutturabileceğini mi sanıyorsun?

Ya da belki şimdide Akdeniz’deki doğal gaz rezervleri için kurguladıkları ve en doğal hakkımız olanı gasp etmek için hazırlanan planlara, o planların sermayedarı olan kuruluşlardan biri olan FOX TV aracılığı ile mini minnacık bir katkı mı sağlıyorsun?

Libya ile yapılan anlaşmayı eleştirsen hadi neyse diyeceğim.

Anlaşmanın maddelerini eleştirsen hadi neyse diyeceğim.

Bak Fatih Portakal Efendi, Muhalefet başımızın tacı, ama memleket menfaati içinse.

Yok, eğer başkalarının lehine ise o muhalefetin yeri ayaklarımızın altıdır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu